Combinatie

Minimale deelname 10 personen
Vanaf €15,00 per persoon

Stel uw eigen arrangement samen

Bent u met een grotere groep of wilt u graag arrangementen combineren? Ook dat is bij Hartenlust geen probleem. Bij een grotere groep kunnen wij deze gemakkelijk door tweeën delen, terwijl de ene groep de ene activiteit doet kan de andere groep een andere activiteit doen. Deze combinatie is perfect voor groepen die graag een langere periode of zelfs de hele dag vermaakt willen worden. Tussendoor kunt u in restaurant Hartenlust wat drinken nuttigen, lunchen of dineren.

Een compleet verzorgde dag

Door arrangementen te combineren kunnen wij uw gehele dag verzorgen. Deze combinatie is ideaal als u bijvoorbeeld een familiedag of een personeelsfeest wilt organiseren.

Als u een offerte wilt aanvragen voor een combinatie arrangement geeft u dan exact aan bij het kopje “eventuele vraag en of opmerking” welke activiteiten u wilt terug zien in de offerte.

Heeft u allergieën, speciale dieetwensen of wilt u vegetarische gerechten? Laat het ons weten, dan houden we daar rekening mee.

Offerte aanvragen

Offerte Combinatie

Hartenlust

Hartenlust is een sfeervol restaurant waar u heerlijk kunt eten. Ook voor het vieren van uw jubileum, trouwerij of feestavond is Hartenlust een ideale locatie. 

Contactgegevens

Hartenlust
Wandelbosweg 10
7971 AK Havelte

T. 0521-344027
E. joost@restauranthartenlust.nl