Dafje huren

Minimale deelname 8 personen
Prijs op aanvraag

50 jaar terug in de tijd!

Een ronkend motortje, kleine bandjes en een dun stuurtje. Waar doet het u aan denken? Aan een Dafje natuurlijk! Een verrassend dagje uit met Hollandse Dafjes uit de jaren 60 / 70. U kunt nu zelf met uw collega’s, vrienden of familie een eigen oldtimer tourrit rijden.

 

Uw uitje wordt een leuk feest met een parade van de enige echte oud-Hollandse personenauto, de Daffodil afkomstig uit de jaren 1958 tot 1974. Een stoet, met pientere pookjes uitgeruste Variomatics, staan pronkend op u te wachten. Met een kleurrijk lint slimme automaatjes gaat u op avontuur! Een fascinerend gebeuren door het prachtige Drentse landschap, rijdend met de enige echte vaderlandse oldtimer: de Daffodil.

Hoe ziet de tocht eruit?

Tijdens één van de tourtochten dient u diverse vragen te beantwoorden en voert u een ludieke opdracht met het Dafje uit. Onderweg nuttigen we tijdens de tussenstops diverse lekkere versnaperingen.

Bij terugkomst staat er bijvoorbeeld een heerlijke barbecue voor u klaar om uw dag compleet te maken! Het is ook mogelijk om het rijden in de Dafjes te combineren met een andere activiteit.

Nieuw is de tourtocht vanuit Havelte naar Giethoorn. Vanuit het mooie Havelte rijdt u in de Dafjes naar Giethoorn. Daar maakt u een rondvaart in de bekende fluisterbootjes. Na het bezoek in Giethoorn daft u weer terug naar ons restaurant om daar te gaan genieten van een diner of een heerlijke barbecue.

Kortom, een heerlijke dag uit die we volledig naar uw wens kunnen invullen.

Offerte aanvragen

Offerte Dafje huren

Hartenlust

Hartenlust is een sfeervol restaurant waar u heerlijk kunt eten. Ook voor het vieren van uw jubileum, trouwerij of feestavond is Hartenlust een ideale locatie. 

Contactgegevens

Hartenlust
Wandelbosweg 10
7971 AK Havelte

T. 0521-344027
E. joost@restauranthartenlust.nl