Huifkar tocht

Minimale deelname 5 personen
Prijs op aanvraag

Een natuurtocht

In samenwerking met “De Nije Brink” kunt u een prachtige huifkar tocht maken door de mooie natuur in en rondom Havelte. De paardentram beschikt over comfortabele banken voorzien van zachte kussens en bij mooi weer kunnen de zijkanten van de tram open zodat u optimaal kunt genieten van al het moois dat u onderweg tegen komt.

De huifkar

De tram is niet op, maar tussen de wielen gebouwd waardoor u op de hobbelige bospaden nog steeds comfortabel kunt zitten. Deze constructie zorgt er tevens voor, dat de tram een lage en gemakkelijke instap heeft en ook toegankelijk is voor rolstoel gebruikers! De tram biedt plaats aan ongeveer 25 personen, een rolstoel neemt gemiddeld 5 zitplaatsen in beslag.
Het eerste uur betaalt u voor deze huifkartocht 225 euro, elk opvolgend uur slechts 50 euro. Ook genieten van de rust en de ruimte die de omgeving van Havelte te bieden heeft? De paarden hebben er zin in!

Offerte aanvragen

Offerte Huifkar tocht

Hartenlust

Hartenlust is een sfeervol restaurant waar u heerlijk kunt eten. Ook voor het vieren van uw jubileum, trouwerij of feestavond is Hartenlust een ideale locatie. 

Contactgegevens

Hartenlust
Wandelbosweg 10
7971 AK Havelte

T. 0521-344027
E. joost@restauranthartenlust.nl