Outdoor spellen

Minimale deelname 15 personen

Ruime keuze

De keuze bij de outdoorspellen is enorm. In samenwerking met Outdoorpoint hebben wij voor u mooie en actieve arrangementen gemaakt. Archery tag, Handboogschieten, Speed Shooting Drill, bamboestieken en Wighland Games zijn slechts een aantal voorbeelden van spellen die mogelijk zijn.

Op het naast gelegen grasveld wordt alles voor u opgebouwd Op deze manier is het ontzettend makkelijk te combineren met een heerlijke lunch of diner in ons restaurant. Wij raden u aan verschillende spellen te combineren.

U kunt bij het kopje “eventuele opmerking en/of wens” aangeven van welke spelen u een offerte wenst. Wij maken een passende offerte voor u.

Uitleg spellen

Archery Tag
Archery tag is een combinatie van paintball en handboogschieten, dit spannende spel word in 2 groepen tegen elkaar gespeeld net als paintball, alleen wordt er nu geschoten met handbogen en speciale pijlen met een schuimdop!

Handboogschieten
Tijdens dit traditionele spel wordt er geschoten op een doel met diverse ringen. Elke ring heeft een andere waarde. Degene met de meeste punten wint!

Bamboestieken
Met elastieken en bamboestokken bouwt u de mooiste creaties maken. Met de juiste technieken kunt u met uw team bouwwerken van zelfs acht meter hoog maken. Bamboestieken is een leuke activiteit voor jong en oud en werkt perfect voor teambuilding.

Wighland Games
De Wighland Games zijn een eeuwenoude traditie uit de hoogladen van Schotland. De Wighland Games bestaan uit diverse sportieve onderdelen waarbij teams tegen elkaar strijden, met name op gebied van kracht en behendigheid. Kogelstoten, Boomstam dragen, Bijlwerpen en touwtrekken zijn onderdelen die onder andere aan bod komen.

Offerte aanvragen

Offerte Outdoor spellen

Hartenlust

Hartenlust is een sfeervol restaurant waar u heerlijk kunt eten. Ook voor het vieren van uw jubileum, trouwerij of feestavond is Hartenlust een ideale locatie. 

Contactgegevens

Hartenlust
Wandelbosweg 10
7971 AK Havelte

T. 0521-344027
E. joost@restauranthartenlust.nl