Solex tocht

Minimale deelname 8 personen
Vanaf €27,50 per persoon

De solex tocht

De prachtige omgeving van Havelte ontdekken op een ouderwetse Solex is voor iedereen leuk. Om gezellig met zijn allen op pad te kunnen moet iedereen boven de 16 jaar zijn en in het bezit van een geldig brommercertificaat. Daarna is het genieten geblazen.

Wij nodigen u uit om de nostalgie van de jaren 50 en 60 te komen beleven op de Solex in het mooie Drenthe.

Hoe ziet de toch eruit?

Er wordt gestart met een uitleg over de tocht en de Solex. Daarna krijgt iedereen stuk voor stuk een Solex toegewezen en nog een korte persoonlijke uitleg over zijn of haar Solex. Vervolgens kunt u gaan proefrijden en zo wennen aan het rijden op de Solex. Zodra iedereen het een beetje onder knie heeft, wordt het startsein voor vertrek gegeven. De tocht wordt begeleidt door (één van) onze gidsen. Zo blijft uw tocht overzichtelijk en veilig. Tevens gaat er een bezemwagen mee, dus mocht er onverhoopt een Solex defect raken, dan wisselen wij die direct om.

Gezellig met zijn allen een rondje op de Solex om vervolgens te genieten van een heerlijke   3-gangen diner, een barbecue of een heerlijk buffet. Er is van alles mogelijk bij ons.

Offerte aanvragen

Offerte Solex tocht

Hartenlust

Hartenlust is een sfeervol restaurant waar u heerlijk kunt eten. Ook voor het vieren van uw jubileum, trouwerij of feestavond is Hartenlust een ideale locatie. 

Contactgegevens

Hartenlust
Wandelbosweg 10
7971 AK Havelte

T. 0521-344027
E. joost@restauranthartenlust.nl